Категории
 
 
 
 
 

Статиите се подготвят...

 

Знаете ли как да разпознавате оригинала от имитацията? Ще ви покажем как.

Стоките от реномирани марки сега са много по-достъпни, отколкото преди. Въпреки това, с нарастващата наличност, има и все повече измамници, които се опитват да спечелят от продажбата на фалсификати. Същото се случва в света на марковите часовници. Научете се заедно с нас да разпознавате имитацията от оригинала. Ще ви покажем как. В следващия блог съставихме за вас списък с най-продаваните марки часовници, в който ще ви покажем какви характеристики трябва да забележите, когато разпознавате оригинала от имитацията.

 

Първият джобен часовник се появява още през 1511 г., когато възможността да скриете времето в джоб означава голяма сензация. Със сигурност не бихте казали, че първият ръчен часовник е екстравагантен аксесоар предназначен само за дами. Въпреки това се превърна в популярно допълнение в цялото общество. В днешно време вече не гледаме на часовниците като на чудо, което ни позволяава да притежаваме времето. Те обаче станаха все по-популярен моден аксесоар, който представя личността или вкуса на собственика и стилно завършва цялостната визия.

 

Златни, сребъррни или розово злато? Да посегнем към метална или кожена каиша? Какво с еноси в момента? Ако за тези въпроси мислите в момента, ще се радваме да ви посъветваме в този блог!

 

Онлайн магазинът Bondie.bg не е просто продавач на маркови часовници. Ние предлагаме на клиентите си професионална услуга за часовници от самото начало. Ремонт на повредени часовници, продажба на резервни части или тестове под налягане? Това не е никакъв проблем за нашите часовникари.

 

Часовниците са нашият свят. Като онлайн магазин Bondie.bg, ние предаваме този свят към Вас! Предлагаме Вит над 50 световни марки. Emporio Armani, Michael Kors, DIESEL, Garmin, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Fossil, Tissot, Certina, Samsung и много други, които чакат точно за Вас! Независимо дали предпочитате  швейцарско качество, модерни технологии или модерен дизайн, ние ще се радваме да ви посъветваме за вашия избор. Нашите собствени часовникари са неразделна част от екипа на Bondie и нашия отдел за обслужването на клиенти. Имате ли нужда да ремонтирате стария си часовник, да смените батерията, да направите или тест за налягане? Няма проблем! Освен стандартно обслужване, нашите часовникари извършват и ремонти и реновации на луксозни часовници от реномирани марки Rolex, Hublot, Omega, Breitling и много други...

 
 
 
Вие сте посетили
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пълна (десктоп) версия